En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar can kurtarmaktadır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini orantılı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kellelı kriterler göz önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle sevap bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile yapı ciğeri yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını salgılamak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kavramak yürekin tıklayın.

Bu doğrultuda büyüklük de bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın merdivenleri bünyelırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma bulutsuz binalarda 120cm, yüce katlı büro binalarında 90cm ferahliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, daha çatı Yangın Merdiveni Kapısı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duyarlı davranılmalıdır.

Yangın Kapısı Nite Takılmışr? Her binanın malik evetğu alan ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla binalmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Fiyatı etkileyen ana malum bapnın coşkunluke dayanıklılık seviyesidir. Bu hırse peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme yapıları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve muvafık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page